Her kan du købe en iPhone 13 for et par gode tilbud

Hvis du ønsker at købe en iPhone 13, her er et par gode tilbud. Først og fremmest kan du få et gavekort på $ 150, når du køber et fra Visible, en Verizon-ejet forhandler. Visible tilbyder flere gavekort, herunder Amazon, Sephora og forudbetalte Mastercards. Du kan også få $ 100 rabat på dit køb ved at bruge gavekortet til at betale for prisen på iPhone. Du kan købe en iPhone 13 for så lidt som $ 199 eller så meget som $ 1.200 afhængigt af dine behov og budget.

IPhone 13-serien har nogle opgraderinger til kameraet, men der er ikke meget andet nyt. Hakket er mindre, og kameraerne er blevet forbedret. Filmisk videotilstand er en sjov tilføjelse til iPhone-serien. Det er i øjeblikket tilgængeligt på forskellige steder og med forskellige kampagner. Du kan købe en før den forventede afsendelsesdato. IPhone 13 kommer også i forskellige farver lige fra midnat til produktrød. Hvis du ikke kan beslutte dig for en farve, kan du købe en online og vente på, at din nye enhed ankommer.

Når du køber en ny telefon, skal du sørge for at købe fra en kvalificeret sælger. Dette gælder især, hvis du køber en brugt telefon. Kig efter en sælger, der har specialiseret sig i Apple-produkter, og sørg for at tjekke telefonen først, før du køber. En anden god mulighed er Apple Store. Du kan finde mange Apple-butikker over hele landet, men priserne kan være forskellige. Du kan også tjekke forudbestillingsmulighederne i andre butikker.

Verizon tilbyder flere tilbud på sin iphone 13 pro max afbetaling. Med en indbytning kan du få op til $ 800 rabat på prisen på iPhone. Hvis du skifter fra en anden operatør, kan du også få $ 250 rabat på en udvalgt iPad-model. Det kan være værd at skifte til Verizon, hvis du ikke vil betale mere for den nye iPhone. Du kan finde en bred vifte af tilbud på iPhone 13 på Verizon ved hjælp af nedenstående links.

Du kan også spare penge ved at kombinere tilbud fra to eller flere luftfartsselskaber. Apple har indgået et samarbejde med nogle luftfartsselskaber for at tilbyde særlige tilbud til kunderne. IPhone 13 kan købes til en nedsat pris på Verizon, når du bytter din gamle telefon til en byttehandel. Afhængigt af hvilken transportør du vælger, kan aftalen være op til $ 800 værd – men sørg for at læse det med småt. Selvom der ikke er nogen garanti for, at du får den nøjagtige pris, du betaler, er du garanteret at spare nogle penge!

Hvis du ikke har travlt med at opgradere, kan du overveje at købe en operatørlåst iPhone fra en anden kilde. Der er særlige tilbud på Apples hjemmeside, der giver dig mulighed for at få din nye telefon til en overkommelig pris. Apple Card giver dig også 3 procent cash back på købsprisen og lader dig betale for telefonen over 24 måneder rentefrit. Du kan muligvis også få en bedre aftale, hvis du køber direkte fra transportøren. Bare husk, at de fleste luftfartsselskaber kræver en langsigtet forpligtelse for at modtage deres bedste tilbud.