Sådan finder du det bedste kreditreparationsfirma

Her er nogle tip, der hjælper dig med at finde det bedste kreditreparationsfirma. Fordelene ved at ansætte kreditreparationsfirmaer opvejer langt den tid, det vil tage. Der er tre ting, du skal huske på, når du leder efter en kreditreparationstjeneste. Du kan stole på disse tjenester med din kredit score.

Du bør først se på prisen på kreditreparationsfirmaer. Virksomheder, der opkræver time, er ikke prisen værd. Det er bedst at søge efter virksomheder, der opkræver et månedligt abonnementsgebyr. Dette er ulovligt, selvom mange virksomheder opkræver et månedligt gebyr. Du betaler dybest set for noget, du selv kunne have gjort. Dette giver dig ikke de resultater, du ønsker. Kreditreparationsfirmaer, der er de bedste, giver dig en gratis prøveperiode for at sikre, at deres service er rigtig.

Credit People tilbyder kreditreparationstjenester til en overkommelig pris. Deres ekspertteam kan hjælpe med at forbedre din kredit score ved at tilbyde et væld af oplysninger. De gennemgår dine kreditrapporter for at finde eventuelle fejl, der kan have en negativ indvirkning på din score. De vil derefter indgive en tvist hos de store kreditrapporteringsbureauer for at forbedre din score. Disse tjenester kan også være meget gavnlige for mennesker med dårlig kredit. Hvis du ikke kan se de resultater, du ønsker, har du mulighed for at gå videre til et firma, der kan hjælpe dig med at få dem.

Sørg for, at du har en pengene-tilbage-garanti. Selvom pengene-tilbage-garanti er almindelig med kreditreparationsvirksomheder, er det ikke klogt at underskrive en kontrakt, hvis resultaterne ikke er som lovet. Nogle tilfælde tillader muligvis ikke refusion på grund af fejl. Du vil dog stadig få dine penge tilbage. Du kan vælge et firma, der ikke har nogen bindinger, så du kan annullere når som helst.

Vær opmærksom på det dårlige omdømme kredit reparation virksomheder får, når du vælger en kredit restaurering selskab. Nogle virksomheder er ikke i stand til at verificere kundernes identitet og kan endda snyde dem. Du bør være forsigtig med virksomheder, der hævder at fjerne negative elementer fra din kreditrapport, fortælle dig ikke at kontakte bureauerne direkte og undlade at forklare dine rettigheder. Du bør også kontrollere BBB- og CFPB-filerne for at sikre sikkerheden. Dette er det vigtigste at se på, når man leder efter et kreditreparationsfirma.

Lexington Law er et andet kreditreparationsfirma, der er meget populært. Dette firma har hjulpet millioner med at genoprette deres kredit score. De har eksisteret siden 2004. Deres advokatfuldmægtige og advokater arbejder individuelt med hver klient. De leverer personlige tjenester og tilbyder gratis kreditrådgivning samt beskyttelse mod identitetstyveri. Siden starten har Lexington Law hjulpet forbrugerne med at reparere deres kredit. Det har fjernet mere end 7 millioner kreditrelaterede fejl fra deres kreditrapporter. Lexington Laws kunder bemærker ofte en dramatisk stigning i deres kredit score inden for et år.