2006 BMW Z4 Roadster: Meeting The Roadster etik

Det har en lang motorhjelm, en meget lavere talje, et baghjul drevsystem og to pladser tæt på gulvet. Og dette er 2006 BMW Z4 Roadster. Og det er blevet sagt, at dette køretøj følger de uskrevne regler af roadster etik på grund af dets egenskaber. Det har en front aksel aluminium foråret spankulere konfiguration med en præcis rang og pinion styreapparat. Bare lavet specielt til 2006 BMW Z4 Roadster er bagakslen og denne aksel er meget meget i stand til at modstå de kræfter, der anvendes af de forskellige ting og faktorer, der omfatter driveren, vejen og hele 368 pounds per fod af drejningsmoment.

Det er ingen overraskelse, at 2006 BMW Z4 Roadster stadig har magt og evne til at indstille bil elskere og aficionados’ hjerter racing. Ja, 2006 BMW Z4 Roadster er usædvanlig stor og fyldt med lidenskab. Denne køretøjet sports to pladser, der er en tradition med BMW køretøjer. Det indeholder også et interiør, der er fint modelleret ligesom sit ydre. Det har iøjnefaldende nye indslag, der omfatter center konsol og rat. Nogle dele har også gjort med finish, der er i samme farve som sæde trim. Kontrollen er monteret for at give en æstetisk finish. Og BMW har igen gjort det. Det har skabt den ultimative køremaskine, som er den moderne endnu fortolkning af cabriolet og har kombineret det med en smuk kombination af appel, magt og ydeevne.

Nye funktioner og specifikationer havde føjet til 2006 BMW Z4 Roadster. Listen omfatter nye baglygter med integreret lys dirigenter og vandrette linjer, en ny bageste design, der giver off en bredere, lavere og mere muskuløse look, sofistikeret og top kvalitetsmaterialer, yderligere valg af farver, og en mere raffineret interiør. Også, dette nye køretøj kommer med en ny falsning tag, der er ekstremt kompakt. Den forreste og stive afsnit af den nye roof flytter ned på toppen af stof tag som et dække. Dette derefter låser i position med kroppen af bilen. Det er meget nemt at åbne og lukke med kun en hånd. Og opvarmede bagruden er fremstillet af ridsefast mineral glas til at gøre det scratch-free. Men hvis du ikke kan lide denne nye tag, du har mulighed for at have i stedet fuldautomatiske og elektrisk betjente tag. Dette er åbnet og lukket med brug af en fjernbetjening.

Hvis du vil vide mere om 2006 BMW Z4 Roadster og andre køretøjer, kan du blot besøge Auto dele rabat. Webstedet indeholder tonsvis af oplysninger om køretøjets gør og bilmærker. Besøgende og de berørte parter kan også købe BMW dele og tilbehør på webstedet Auto dele rabat er en af de førende leverandører af BMW dele og tilbehør som crash dele, kofangere og luft deflektorer at nævne nogle få. Det holder en bred samling af dele, der er fremstillet af kvalitet og holdbare materialer. Disse dele er også gået gennem de krævede standarder for at opfylde producentens kriterium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.