Lån helt ned til 100 kr.

Mange går og tror at hvis man skal have et kviklån, så skal man låne flere tusind kroner. Eller så skal man låne så mange penge at man aldrig kommer ud af det igen, dette er ikke korrekt da man ved et kviklån kan låne helt ned til 100 kr. Man behøver ikke låne sig fattig, det kan jo være man lige mangler penge til en tur til Burger King. Eller man har fundet en billig trøje i H&M som man ikke kan lade vær med at købe, men man ikke har pengene på kontoen.

Hvor mange penge kan jeg låne

Et kviklån kan man låne fra 100 kr. helt op til 10.000 kr. hvor du vil have pengene på din konto indenfor et par timer, det er helt op til den individuelle borger at vælge hvilket beløb, personen gerne vil låne. Om du skal til service med din bil, eller du egentlig bare gerne vil have lidt ekstra penge den måned.

Hvor kan jeg låne

Ved du ikke hvordan du finder et firma du kan låne penge fra, så er det heldigvis lavet så nemt i dag at man bare kan gå på google, søge efter kviklån og så kommer der en masse forskellige virksomheder frem som fx voreslån.dk, som heller end gerne vil låne dig penge. Det kræver ikke nogen form for sikkerhed, det går vildt hurtigt fra du har sendt ansøgningen afsted til at du har pengene på din konto.

Sammenlign låneselskaber

Det er en god ide at finde flere valgmuligheder, når du vælger at tage et kviklån. Da det i rigtig mange tilfælde godt kan betale sig at sammenligne de forskellige selskaber, fordi de har ikke alle sammen den samme rente eller gebyrer. Derfor kan du spare penge ved at bruge det ekstra tid på at finde det rigtige lån, som passer lige netop til dig. Hvis du er studerende og lige fyldt 18 år, så er det ikke alle låneselskaber der vil låne dig penge, da de fleste har en minimumsalder på 21+ år. Derfor kræver det også lidt tid at finde et som ikke har den minimumsalder.

Løbetid

Løbetiden på et kviklån kan variere fra selskab til selskab, dog har de fleste en kort løbetid på deres lån, en normal løbetid på et kviklån er 3-4 måneder, da det beløb man kan låne ikke er mere end 10.000 kr.

Hvad er løbetid

Løbetiden på et kviklån eller bare generelt lån, er tiden fra du optager et lån til at det skal være tilbagebetalt. Ved kviklån er løbetiden ofte kort, hvorimod privatlån hvor beløbet er højt. Der kan løbetiden være helt op til 30 år. Dog kan man ved de fleste lån ændre i sin løbetid før man optager lånet, men man skal selvfølgelig huske at vælge den løbetid som passer bedst til sin økonomi. Man skal vælge den løbetid som man har råd til at afdrage med hver måned. Det kan selvfølgelig bedst svare sig at vælge så kort løbetid som muligt, men dette skal man kun gøre hvis man har råd til det.