Pleje til dit træmøbler

Der er intet som træ møbler føje elegance og skønhed til et hjem. Uanset om det er en tyk, alle naturlige slagtere blok bord, en Art Deco-træ kommode, en simpel mahogni spisebordet eller en elegant, moderne sofabord, er træ møbler et dagligt syn i boliger på tværs af Amerika og verden. Sørg for din trætavler, forfængelighed og dressers bo smukke for kommende generationer med disse enkle løsninger og retningslinjer.

Pletten, bejdse, https://terrassebrædder.dk/ gå væk!

Nogensinde gispede efter et barn uforvarende forlod en kæmpe ridser i overfladen af din spisebordet? Eller cringed når en velmenende voksne ved et uheld slået over en drink på din smukke træ sofabord? Nå, frygt ikke. En af de bedste attributter af træmøbler er, at det er nemt at røre eller forny sin oprindelige glans.

Små rifter og skrammer kan normalt være skjult ved hjælp af en store-købte scratch dække produkt. For større ridser, prøve at bruge en filt spids pen eller sko polsk i en farve, der er nøje afstemt til finish af møbler stykke. Sko polsk applikator flasker fyldt med pletten arbejde godt for cover-up job, som gør Sharpie markører. Farve i bunden er let og overraskende effektiv.

Slippe af med irriterende vand pletter på dine møbler ved at tillade steder tørre fuldstændigt, derefter gnider ægte mayonnaise på det med en blød klud, indtil pletterne forsvinde. Slette farve ringe tilbage på tabeller af kopper og glas med en hjemmelavet blanding af cigaret aske og madolie. Prep pletten først ved at skrubbe det med en slibesvamp eller sandpapir. Så, gnid den olie og aske løgnehistorie i skoven.

Og hvad med stearin, skæmmer det smukke finish af dit træ spisebord? Vent indtil voksen køler, derefter anvende is. Når voks bliver ekstremt hårdt og sprødt, forsigtigt skrabe det ud med en plastik spatel. Endelig, polsk tabellen med en rig creme polsk, og polere væk eventuelle rester.

Fjerne eller skjule ridser og pletter

Problem: løsning:

Rifter, skrammer Magic markør eller sko polsk

Vand steder Mayonnaise

Farve ringe sandpapir, aske og olie

Voks is

En Ounce af forebyggelse, en levetid på beskyttelse

Hindre omfattende skader til dit træ møbler ved at tage sig ikke for at placere det i direkte sollys. Medmindre du går til forvitret picnic bord kig, skjold alle møbler fra tørring indflydelse af solen. Du kan beskytte dit spisebord finish ved hjælp af en billig tabel pad, når tabellen ikke er i brug.

Når at spise et måltid eller underholdende gæster, bruge en dug eller dækkeservietter til at beskytte finish af en træ bord, især når der serverer varm mad. Placer hot servering retter på toppen af en hot pad og stearinlys indehavere over en stor filt beskytter med en plastik top, da plast forhindrer afvikling af voks.

Bruge coastere under alle glas og krus til at beskytte dit sofabord, spisebord og træ dressers fra grimme ringe og vand steder. Pas på, fordi ikke alle coastere er skabt lige. Metal coastere kan svede på træ og plast coasters kan reagere med visse finish på nogle træ møbler. Så overvej at vælge træ bordskånere med filt opbakning og et vandtæt materiale på toppen til yderligere at sikre levetiden af dit træ bordplader. De bedste coastere er dem, der taper op i siderne, forhindrer lækage.

Beskytte dit træ borde fra skader

Beskytte mod: med:

General skade tabel Pad (når ikke i brug)

Solen skader placering af direkte linje af solen

Varme skader duge, dækkeservietter, varme puder

Voks følte Protector med plastik Top

Vand skader træ bordskånere med filt bund

og vandtæt top

Ordentlig pleje og rengøring

Polering træmøbler hver uge går en lang vej mod at beskytte finish fra skader og hjælpe din træ borde, stole og dressers ser deres bedste. Pas dog på billige polermidler, eller nogen polsk, der indeholder silikone eller alkohol. Alkohol kan gøre permanent skade på en træets overflade, som kan enhver husstand renere, der indeholder ammoniak. En fremragende polsk kan let foretages hjemme, ved at kombinere citronolie med 3 dele olivenolie.

Nu hvor du ved om polermidler, glem ikke at rengøre dit træ møbler samt. Regelmæssig rengøring er specielt vigtigt for sofaborde og spisestue borde hvor mad og drikke er daglige hæfteklammer. Brug en meget mild sæbe, såsom en fortyndet blanding af håndsæbe og vand, som rensemiddel til dit træ møbler. Og hvis du virkelig ønsker at sikre din spisestue bord eller arvestykke træ skrivebord forbliver smukke, har dine møbler pudset og poleret af professionel service en gang eller to gange om året.

Gøre din egen polske og rengøring agenter

Type: blanding:

Hjemmelavet træ møbler polske = 1 del citronolie + 3 dele olivenolie

Hjemmelavet træmøbler renere = håndsæbe + vand

* Udeblive alkoholer og Ammonias

Nu er du fuldt bevæbnet for at korrekt pleje til dit træ møbler. Og ikke blive modløs, hvis du ikke er i stand til at gøre en nick eller små pletten forsvinder helt. Tegn på brug kan tilføje karakter til et stykke træ møbler, og er ofte knap mærkbar. Uanset om det er en kommode, sofabord, reol, skrivebord eller spisebordet, er træmøbler den perfekte tilføjelse til ethvert hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.