Teeny Weenie graviditeter

Teeny Weenie graviditeter

Hvor mange gange har en forælder til minde om deres barn om prævention og seksuelt overførte sygdomme. Hvad tager det for en forælder at blive hørt. I nogle uheldige tilfælde børn bare ikke lytte og vælger at ignorere det bedste råd enhver forælder kan give deres barn.

Det er svært for en forælder at se deres barn at få et barn. Uønskede graviditeter i teenagere, en trist situation men skaden er gjort så acceptere situationen og begynde at leve til ansvar

Spørgsmål har til hensigt at komme ud af hånden ved at lade det for sent at konsultere en læge eller taler med dine forældre. Du kan sætte dig selv og for dit ufødte barn i fare. Hvis du har søge nogen tilbøjeligheder, at du er gravid hjælp lige med det samme.

Hvad er mor og far vil sige kan forårsage du unødig bekymring. Jeg kan ikke sige, at de vil være tilfreds med de nyheder, du er ved at foråret på dem. Men husk i slutningen af den dag, det er din mor, og hvad gør mødre gøre, de sig og give deres støtte.

Ingen tvivl om disse berømte ord vil blive talt i en hævet stemme som, jeg fortalte dig det ville ske, og hvordan kunne du have været så dum? Men hun har ret, mors Råd har altid ret, når det kommer til beskyttelse af hendes børn.

Efter kommer til udtryk og at acceptere, at hun kommer letter til at være en bedstemor situationen.

Tro mig når jeg siger, hvis nogensinde du havde brug for nogen til at give dig støtte hele denne teenage graviditet, det er din mor så snakke med hende.

Prævention er om at hjælpe med at stoppe uønskede graviditeter også kønssygdomme er forhindret ved brug af kondom. Hvilket ville være værst en uønsket teen graviditet eller en STD. Lad mig fortælle dig, de begge kommer med en livstidsdom af hjertesorg og smerte, ikke mere feste det stopper her?

Komme på piger og drenge er det 21 århundrede er der ingen grund til at ødelægge din barndom. Jeg siger ikke, at hver teen graviditet ikke har fungeret for nogle unge mødre i dag, men for en stor mange det har ødelagt deres liv. ønsker du at rejse et barn, især en, der har ødelagt dit liv. Vil du nogensinde elsker at modermælkserstatning i den måde, du burde? Desværre mange teen mums ikke så uskyldige baby har til at lide.

De fleste teenagemødre ender med at hæve deres barn på deres egen alle fordi daddy vokser stadig også.

Komme på piger og drenge tænker på konsekvenserne. Hvis du vælger at ignorere alle de gyldne regler, så er du nødt til at acceptere konsekvenserne.

Du har selv tjekket af en læge tidligt for at sikre, at der er nogen komplikationer. Jeg ønsker ikke at skræmme dig, bare gøre dig opmærksom på, at teen mødre, som ikke fuldt ud har nået puberteten selv kan have brug for ekstra omsorg og opmærksomhed.

Folk, der beskæftiger sig med disse typer af situationer er meget forstående og medfølende om uanset måske plager dig om din graviditet eller enhver STD vedrører…

Hvis du opdager, at tale om sagen generer dig, så spørg en ven til at gå med dem og lad dem gøre det taler, og hvis alt mislykkes i at få dig til at tale med nogen.

Derefter overveje næste gang, du modtager din lomme penge til at købe et kondom ikke en isvaffel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.